Vuurwerk Amsterdam

0 product(en) - € 0,00

Je winkelwagen is leeg!

Wensballonnen

Aantal:
Sorteer:
Wensballon Oranje
Wensballon Oranje

Wensballon XL in een oranje kleur De XL wensballonnen worden geleverd in een degelijke verpakking..

Wensballon Paars
Wensballon Paars

Wensballon XL in een paarse kleur. De XL wensballonnen worden geleverd in een degelijke verpakkin..

Wensballon Roze
Wensballon Roze

Wensballon XL in een roze kleur. De XL wensballonnen worden geleverd in een degelijke verpakking ..

Wensballonnen

Wilt u een wensballon op laten stijgen op oudjaarsavond?

Wensballonnen zijn ballonnen die aangestoken moeten worden en dan langzaam de lucht in gaan. Deze Thaise ballonnen worden meestal opgelaten bij speciale gelegenheden, zoals oud en nieuw.
Laat jouw wensen uitkomen met de wensballonnen van Vuurwerk Amsterdam. De wensballon wordt ook wel de geluksballon genoemd of een Chinese lantaarn. Een wensballon is een kleine hete luchtballon die gemaakt is van speciaal papier. De ballon heeft een opening aan de onderzijde, waar een klein vlammetje brandt. Door de brander wordt de lucht in de wensballon warm, waardoor hij langzaam opstijgt. Wanneer de vlam in de wensballon dooft, zal de ballon nog enige tijd blijven zweven en daarna langzaam dalen. 

Onze wensballonnen zijn goedgekeurd en veilig in gebruik. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen, biologisch afbreekbaar en voldoen volledig aan de eisen van de NVWA. Bestel jouw wensballon eenvoudig en snel bij Vuurwerk-Amsterdam.nl!

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie