Vuurwerk Amsterdam

0 product(en) - € 0,00

Je winkelwagen is leeg!

Vuurwerk afhalen

Vuurwerk afhalen

Als u online een bestelling heeft geplaatst, kunt u met het bestelnummer en een geldig legitimatiebewijs uw bestelling afhalen (mits uw betaling gelukt en geaccepteerd is).
Voorverkoop artikelen die online besteld en betaald zijn, dienen voor 11:00 uur afgehaald te worden op ons adres: Middenweg 40-42, 1097 BP Amsterdam
Het vuurwerk kunt u in de winkel afhalen op de volgende dagen en tijden: 28, 29 en 31 december 2018 tussen 9:00 en 11:00 uur.

Op zondag 30 december zijn wij gesloten en is er landelijk geen verkoop van vuurwerk. 31 december zijn wij open zolang de voorraad strekt.


Minimale leeftijd bij afhalen vuurwerk

Het ter beschikking stellen van vuurwerk is gebonden aan wettelijke regels. Er zijn in Nederland minimale leeftijden gekoppeld aan het mogen kopen/afhalen van de verschillende types vuurwerk. Voor de producten die aangeboden worden op Dam Feestarikelen.nl heeft dit de volgende consequenties:

  • Categorie 1: Vuurwerk vanaf 12 jaar > Jeugdvuurwerk: Vuurwerk met weinig gevaar en bijna geen geluid, zoals bijvoorbeeld sterretjes (mag het hele jaar worden gekocht en afgestoken).
  • Categorie 2: Vuurwerk vanaf 16 jaar > Vuurwerk met weinig gevaar en een laag geluidsniveau, zoals bijvoorbeeld rotjes.
  • Categorie 3: Vuurwerk vanaf 18 jaar > Vuurwerk met middelmatig gevaar en een hoog geluidsniveau die niet schadelijk is voor de gezondheid, zoals bijvoorbeeld sierpijlen en andere harde knallers. Bent u 18 jaar of ouder, dan mag u al het vuurwerk in de winkel en in de webshop kopen/bestellen.
     

Houd rekening met deze minimale leeftijdseisen bij het afhalen van uw vuurwerk en zorg voor een geldig identiteitsbewijs. De minimale leeftijden zijn te vinden op de verpakkingen van het vuurwerk.

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie